4 hari

kasihankan blog yang dah seminggu tak ber update
kasihan lagi si empunya blog yang langsung takde rasa nak menaip apa-apa
err..ayat yang ditaip pon entah apa-apa
seperti biasa...dengan cerita biasa
asalkan berjaya memaksa diri sekali sekala...kan bagus begitu :)

so cuti bebaru ni sat to tue tu,

*source
our first time jejak klang sentral
tak berpeluang naik bas tapi dapat tunjuk ke anak rupa tempat cara orang berurusan di stesyen bas ekspress.


love this qoute!
children will not remember you for the material things you provided
but for the feeling that you cherished them....Richard L.Evans

*source
lepas dendam mahu ke pasar malam...
eyh, pasar malam area mana yang best kat shah alam ya?
lainkali perlu lebih hati-hati kalau nak beli barang basah @pasarmalam...
kerana dah terbeli ikan yang nampak cantik tapi selepas dimasak...dimakan..alahaiiii?????
lajulaju rindu pasartani stadium yang semakin sesak lagi terik itu :)

*source
jumpe ni...love the detailing...tapi tak beli pon, pasal purse kot..
kalau lagi besar...boleh sandang ke sling ke...hmmm...menarik!


dari dulu sampai kini...jumpe style simpul gini memang kaki dah tak boleh gerak...
mesti kena sarung...dapatkan saiz sesuai...bayar dan balik umah dengan ceria sekali.
time kaki tengah mengembang..sangat bernasib baik bila jumpa yang murah janji selesa.  

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook