1202.2012

cantikkan tarikh hari ni?
tunggu jugalah kalau-kalau adik baby nak keluar hari ni :)
tak dapat 12rabiulawal...dapat 12.02.12 cantik nombor ic nanti
tunggu-tunggu....nampaknye takdelah, dah malam pon ;D

r-i-l-e-k-s la mama
belom masanye lagi adik baby nak keluar tu

jom makan bihun sup dulu..best hirup sup time hujan lebat ni :)


ohhh...la..laa..harini pepagi belum pukul 7 lagi
si demok perang telah menyorong dulang kat atas meja makan menyebabkan jatuh berkecai dua biji gelas yellow cun tu...


kalau nak tahu...'demok perang' tu adalah seekor kucing gebu berbulu kaler perang berekor kembang
tapi hidup terbiar kat sini.

okey...berterabur serpihan kaca seceruk rumah
dahhh pepagi kena menyapu mengemop bagai..sakit pinggang tau
hmmm...
tapi mampu jer siap-siap lepas tu keluar ke pasar tani stadium dengan mak
ye...mak saya ada menemani saya sekarang
serius...kurang sket debar menunggu hari bila mak ada di sisi
terima kasih bebanyak mak..
*sambil rasa bersalah pada my ayah yang terpaksarela membujang kat kampung sana 

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook