menjelangnya 2012...

bertahun sudah dok tengok bunga api kat tv jer
lagi best pe..sebab kat tv tunjuk merata tempat


since Luqman pon dah 3tahun lebih
jom bawak dia keluar berembun sesekali,kans
tak yah pi jejauh..kat i-city pon best dah tu.

jalan-jalan snap-snap
lepak atas rumput makan cekedis...
dapat main rumput pastu geli-geli orang tu orang ni pon dah cukop happy
layankan ajer sementara menunggu detik 12 menjelang 2012


G'if pon datang dari Lumut...jenjalan ke i-city
menjelang 2012..G'if tetiba pandai minum air kotak pakai straw



pastu G'if jugak telah tertomoih sembam batu kerikil...
di perdu pokok letrik berkalerful kat i-city tu
luka kecik beberapa tempat kat dahi dan pipi kiri G'if
sket jer..tadak kot sampai tinggai parut malam tahun baru plak
kalau tok ani tau..mesti mamaabah dia kena marah..hehehe


pic G'if selepas kejadian "tertomoih'
merah kat dahi tu...berpeluh abah G'if..mengepung anak nan sorang tu.

bunga apinye???
tak feel ahh..tengok gambar...upload video barulah thrill sket kan
macam panjang pastu ada aksi kitaorang plak...yang ayah rakamkan tu..
sory..seganlah nak share sini.. 
alahhh..tengok jer kat youtube....macam-macam ada, ye dak :)

Selamat Tahun Baru 2012
semoga kita sentiasa berada di bawah perlindungan dan keberkatanNYA, amin.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook