did i miss something.......

something so cute..sweet... charming....funny.....pretty,...inspiring...lovely....
that have made my honor roll......

photo courtesy of.........*so sorry ;(
yup!
makan tahun dah tak bertukar deko kat wall umah
eyh.....
lama tul dah simpan idea photo frame ni
dah tak ingat copypaste dari mana

memang bekenan jatuh hati nak realisasikan idea ni kat umah
nampak senang tapi berpeluh gak nak men'drill nih
nak frame gambar mende kendian boleh pikir
pasal cadangan nak tunggu adik lahir pastu nak frame gambar family syok sendiri adalah tak baik,
tak elok letak gambar hidup dalam umah...kans
papepon...pi borong dulu frame 'bingkai putih' kurang-kurang 50pcs
kalau jumpa yang memurah memang satu bonus ;)

*projek deco-deco 2012!

You Might Also Like

1 comments

  1. Idea yang menarik nih tapi tula, jenoh jugak nak drill, banyak tuh..

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook