tanggal 15 december kami disatukan....

Happy 4th anniversary for you and for me :)


pot pet pot pet pembuka hari 15 disember keempat???
......ke klinik seawal 6.45am
pusing-pusing berlegar-legar mengira roundabout dan sampai klinik @sek7 sebelum pintu dibuka
.....belom 7.30 la tuuu.

pergi awal kalini...dapat no 6002 *no.2 ler tu
tapi tak sesukses pegi awal bulan lepas yang dapat no.6001 tu
yang siap settle sume...tengok jam baru pukul 8.30am..no.1 la katakan ;D

kalini..dapat no.2..pastu dok tercongok tunggu nurse yang ambik darah..kul 8.00 baru masuk
kung kang kung kang lupa password bagai
dapat gak kuteguk air gula yang dah sebulan dok ngidam tu sekitar 8.10am
oishhh..suksess minum air gula kalini..teguk teguk..eyh!dah abis ;D
sejak menjak suke nau makan yang manis-manis sebulan dua ni
AWAS!..manis itu bahaya....
even suke nau bila orang kata suka yang manis-manis ni nak dapat babygurl kot :D

..pehtu,
mana plak nak melepak menunggu 10.15am untuk disedut darah sekali lagi?
wah...wah..wahhh..sofa merah kat bilik ibu menyusu kosong tade sapa nak lepak ke
pelagi..memang khas untuk ibu dan baby jer
baby dalam perut pon aci la eaaa ;)

owhhh..part ni kureng best,
tak cukup misi punyer pasal..menunggulah daku sedari 10.15am....dannnnn
setengah jam kemudian sekonyong-konyong baru muncul nurse yang sedut darah kul 8pagi tadi

siap diambik darah...kali ke2
ada check-up sekali harini
sebbaek dah gagah ke gerai kat parking tu tapau soya kotak dan sandwich tadi
selamba ku nyum nyum.. dalam dok menunggu tu
alhamdulillah ku didahulukan..yer la...orang no.2 yang gigih datang pepagi..
sampai pintu pon tak buka lagi
takkan nak dijimba-jimba dema-dema yang datang kul 10-11am tu pulak,kan :)
eyh!...okey pe...ke klinik kerajaan...
dalam seboksebok ramairamai masih teliti dengan yang remeh-temeh camtu 
alahhh..sket-sket tu...pejam mata jer la..nama pon tempat free,kan. 

owh..cukop-cukoplah potpet-potpet pembuka hari jer pon kannnnns :D


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook