naluri berangan dan pasal dan dan

menengokkan kepada kepala sendiri yang lagi selesa ber'pillow'kan si kekabu yang empok itu
dan dan pi cari konon nak beli 
belek-belek size ikut dan saja yang jumpa
tak comeylah kan if size dia tak ngam dengan pillow case
dan dan getik buat sendiri pillow kekabu for our new coming baby...insyaallah

siap jugak 2biji...eyh!biji ke?
lepas dah isi kekabu...wow..part mengisi kekabu itu memang happening pasal pening dengan kerenah si Luqman yang first time menengok rupa kekabu...naseblah masih dalam kawalan..just vacuum sket, umah pon back to normallah ;)

menerai menjahit kelim style orang dok jahit kat customized felt tu..selepas diisi kekabu,

blur plak..ada hikmahnye...tu ;)

dan dan teringin nak jahit camtu jugak keliling pillow case plak
cam comey jer..simple but nice gitewww ;)

dan dan nak pi cari beli kain t-shirt berpolkadot
pasal dah berkenan dengan satu set cadar baby berpolkadot tapi yang tu cotton biasa
pasal dah imagine macam tak kena plak kalau dok memandai tambah-tambah jahit itu ini kat set tu
pasal set tu dah cun cukup kena gaya dah sesoaii ngan rega dia...;) 

pasal teringat pulak satu pesanan orang lama...
jahit menjahit...sekali dengan sebok-sebok dok sedia persiapan untuk sambut orang baru ni...
semua pon biar simple jer...
ada maksud tersirat tu...almaklumlah orang lama ni,kan banyak pantang larangnya...

err....so kancheong kerrr?

as a conclusion...tak perlulah susah payah nau...

amek mood jap....;
my first pillow case..lagi berusia dariku...thanks mak, buatkan ini untukku ;)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook