keperluan baby stail maknye atasinchi ;)

masa check-up minggu ke-30
bila nurse tanya pasal preparation for delivery
dan dan tu gabra siut ;D
mana taknye..sume benda pon masih kat supermarket

tup..tap..tup...tap...
the last sunday of 2011 yang cuti krismas tu,kan
adalah hari ku bershopping tak berapa nak sakan sangatlah
setakat yang basic tu...dah ada..lega sket.


beli setakat yang mampu untuk digalas dijinjit bawak keluar dari supermarket je..lah pon
dah nak sangat pi keluar shopping sensorangkan
bukan pe...
setelah beberapa kali percubaan bershopping ditemani si hero sorang tu adalah tak boleh shopping!
takmonye dia ngikut si ayah ke department lain
asyik berkepit ngan mama
pastu bila mama nak ke arah baby department jerrrr....
dan dan dia jadi mengeras tak boleh bergerak...dan dan penat
dan dan melepak atas lantai...
lagi sadis bila dah start jatuhkan barang dari rak kalau kita tak hiraukan dia...
pehtu..laju jer tarik tangan mama ke bahagian pakaian size baya-baya dia lah,kan :)
eyh...dah jadi cerita lain dah ni????

hmmm...
cuaca pon tak menentu lagi ni
kalau nampak pepagi tu cerah benderang...langit pon cantik
cepat-cepatlah kita mendobi


1st round..yang putih dulu
karang dah kering..dah lipat..boleh terus siapkan beg baby
cucian berperingkat..cucian berhemah namanya..hahaha*abaikan ;D

chopps!
dari pengalaman lepas...
tiru lagi stail maknye si atasinchi kali ni


tak perlu pon bendalah ni
selain memberi rasa gatal diikuti kemerahan ke badan baby jer nanti
rimas bak kata maknye atasinchi,kan :)
dah rupa gaya baju reject shop pon ye...heee

*elok pon takde dari tak pepasal timbul pulak kuntom-kuntom riak sudahnye...

You Might Also Like

2 comments

  1. tgh larat ni bsiap sdialh apa yg perlu ye...takut plak t due awal ;)

    ReplyDelete
  2. tu pasal...tanguh lagi.., kan dah gabra...
    sebbaek mood nervous belom lagi...:)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook