hasil rampasan dan smoking dress mama ;D

rampasan kuasa sudah berlaku....... 
si mama dah tak kose melayan muka buku

pernah si mama mengadu rayu pada si ayah
sign up mukabuku untuk si 'xplorer' 
tanda membantah si ayah menukar tajuk dengan mendownload benda berfaedah sesuai umur 'xplorer'
'xplorer' pon excitedlah time ada si ayah

time tinggal berdua ngan si mama
time si mama sebok dengan dunia seorang mama
time si mama senanghati ingatkan  si'xplorer' sebok ngan benda baru di download si ayah


time si mama renung lebih dekat....
ini rupenya yang disebokkan si 'xplorer'
bertungkus-lumus mengisi form....kesian plak nengoknye
rasanya elok si mama sign up...pelepas gian si 'xplorer'
dah jadi satu kerja si mama nak carikan friend untuk si 'xplorer' plak lepas ni
kalo yer pon tunggulah masok school dulu, tak nyempat-nyempat.
eyh!..kalau anak orang lain..makbapak dia plak yang lagi excited reg. untuk si anak,kan:)

okey gak idea ni,
tiapkali si' xplorer' sebok nak tolong like-like kat mama nyer mukabuku
sign in kan dia punyer...senang idop mama
*kena rajin ngintai jugaklah kan...kang apa-apa plak di buatnye.

lagi cerita rampasan....
segala bagai gadget ber'camera'
camera lagilah..bayang pon tak boleh bagi nampak
risau..macam nak terlepas jer nengok ke cara 'xplorer' pegang.
tu pon ada hati si mama nak ber 'dslr'?
berat penat ngusung ke hulu ke hilir jer lah...
setakat guna 'automatic mode'....kes nak cepat..nak sorok dari anak punye pasal..heee



shot oleh si 'xplorer'....
beria si mama pakai smoking dress...pertama ;D
act. bukan maternity dress..tapi kalo pakai dan dan orang tanya...pregnant ker???

last but not least..P.E.A.C.E from my bashamtakmomandi...si 'xplorer'
taknak pandang camera yang dirampas balik oleh si mama :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook