dup dap dup dap december...

dah 4 dec pon arini
tup tap tup tap...sampai gak ke tarikh tuuuu ;D
nak taknak...mau ke takmo cabaran tuu perlu diteguk kasi abis licin tak tinggai setitik pon

silalah bangun awal...so boleh gerak kol 630 pagi
kalau takmo dok berdenyut memanjat bukit dari area cahaya spk tu...sampailah ke simpang traffic light sana....sambil feeling2 kami jammed kat cameron highland ni ;D

okey,
sambung debar balik...
penuh pengharapan...kuar 630pagi...
koman-koman boleh sampai sek7 sana before 730 camtu..
haaa...pintu pon tak bukak lagi ngko

tak perlu jugak breakfast sambil-sambil jammed tu
kan ke pose sedari 10malam tadi
satgi kita buka posa minum air gula maneh melinchaih..jangan dok muntah pulak
macam 3bulan lepas..heee
minum laju-laju sebelum air tu sejuk
pastu dok diam-diam kat klinik sudah
toksah dok gigih masok keta konon-konon nak gi rileks kat tasik macam 3bulan lepas

apa nak buat isi masa 2jam tu???

apa nak makan selepas 2jam selepas dah ambik darah kali kedua???
arghhh..kena cucuk sedut darah lagikkk..oyhh! suke suke suke :)

..pastu kena stay untuk check-up sekali...jangan nak cepat-cepat balik pasal nak pi cari makan pasal tak breakfast lagi macam 3bulan lepas!

tetibe.....;

...dan dan hati berkata...eyh!boleh tahanlahhh,tak perlu susah-susah banding rega si nutella sana-sini lagi ;)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook