yang suwet-suweetsss yang chic-chic ajerlah ;)























tengah mengumpul-ngumpullah ni
nikmatnye..lah..haiii
perasaan survey-survey...tengok-tengok dulu..belek-belek beli selai dua yang betul-betul suke
baru betoi..camtulah cara perempuan ber'shopping' ;)

kalau shopping barang bayi time si abang dulu...sekali hadap jer
takde survey-survey dah
satu tempat jer..ambik tu ambik ni..check list, sume ada..dahhh..bayar!
owhhh..itu shopping time preggy si anak lelaki kot...
betullah..memang style lelaki shopping pon,kan :)

tetiba teringat kat tent purple lavender ke lilac ni plak...
balik jitra bebaru ni..dalam sebok-sebok itu ini..sampai plak ke padangBesar
dapat tent nyamok ni sebijik dengan rega yang sangatlah wallahhh!
belek-belek sume kaler yang ada...purple ke lilac ni..paling berkenan di hati si mama

bawa balik sini..
berhari-hari gak ler keciwi si abang yang tak pernah jumpa kelambu siap ada pintu berzip bagai..berenda-renda jugak youuu ;)
siang malam terpasang tetengah umah..layankan ajer ler..
sekarang dah tak minat dah pon...kejap jer kan
nanti dah ada baby..ramai-ramai masuklah nampaknye..:D




















eyh...eyhhh...
tiba-tiba rasa nak satulah
mana ada jual mendalah ni..erk?

















rainbow gitewww...
babykan suke kaler-kalerful ni
mama baby pon like sangat-sangat ;D
masa google ni dengan si abang...
si abang long dah choppS nak simpan baju bobiboy dia la...mainan dia lah dalam drawer kalerful ni
so...
kalau dapat yang lagi banyak drawernya lagi baguslah..kan ;)



You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook