yang bestnya edisi terjah kampung kali nie.....

hari-hari pon best
hari-hari pon ber'xtvt
hari-hari pon mesti snap...snap....snap!
sebab mama dah handover camera pada si Luqman...
*Luqman adalah sangat obsesss dengan camera 2,3 menjak ni.

ok...untuk entry ni...
jom join Luqman's n family jalan-jalan,makan-makan angin petang kat Kuala Perlis....

minum teh tarik dulu...
lokasi pilihan adalah kat deretan gerai menghadap laut area depan PutraBrasmana hotel tu jer



sory, pic G'if dengan mamaabah dia...gegar la Luqman snap :)

apsal makngah tak off flash...kan dah jadi malam, terus taknampak laut,
takpetakpe...sebab Luqman n mama jadi putih melepak di situ ;)
senja @ Kuala perlis...view dari jendela PutraBrasmana hotel..
deretan gerai yang ada banyak keta parking tu la tempat kitaorang lepak tu :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook