mengenali apa tu....GM Klang?



GM klang....GM Klang.....sampai termimpi2lah nak ke situ
bila hubby tanya..apa tu GM Klang?
yang ada dalam kepala adelah "pusat pemborong"....adakah?
nak berbisnes kah plak sampai termimpi2 nak ke pusat pemborong cenggitew ;)

eyh..takde..takde..kena pegi jugak-jugak ni..
shah alam ngan klang kan sebelah-sebelah jer pon :D
dah hubby pon nak taknak melayan jugeklah ngidam mak buyongnye tu

singgah makan dulu kat EON Bkt.Tinggi..
haa..mana GM Klang nye, kata depan EON Bkt.Tinggi
sebbaek en.Garmin sedia membantu....

oooo..kat Tmn Botanic, boleh nampakkan EON Bkt.Tinggi kat belakang tu


hishhh..acapkali beno ke EON tu
tapi tak pernah sekilas pon terperasan GM tu..padahal bertahun dah tercatok kat situ,kan.

wahhhh..berpintu-pintu betullah
keluar pintu ni masuk pintu ke blok lain plak
entah berapa blok yang ada tak ambek tahulah plak


kalau nengok ke pic google ni...ada 6blok yang berkalerful tu lah

hmm...
rasanya tak sempat jelajah sumelah weekend aritu...
memang layan mata abis-abisan
angau sudah..berjam-jam dok belek baju-bajan baby...esp.baby girl..
lagi-lagi bila nengok ke rega...geram woo
*sabo-sabo...dah confirm gender nanti kite pegi lagi ye

psssttt!...rajin-rajin jelajah ke blok belakang lagi  ke terkebelakang..lagi berbaloi tau :)

You Might Also Like

2 comments

  1. mmg heaven utk shopping barang baby.... geram betul.. tp utk yg baya2 anak2 saya, takde choices sgt...

    ReplyDelete
  2. eaalah :)..selalu bekenan baju2 baby kat onlineshop yg orang dah chupps dulu dah pon...skali dah jumpa tempat borong gitu..wallahhh, tak sabo nak tunggu weekend :D

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook