bw tegar

owh....
mama punya PA sekarang
senang bila dah ada yang menolong mama ber'bw' ni
cuma risau kekadang bila lupa sign out..
dan pernah ber'tantrum' pulak dia bila kita sign out sebelum bagi ke dia..camno tu? 

...kalaukalau ada blog sesape yang kat shout mix ke kat komen ke...
ditinggal jejak oleh aiezzaSue dengan tulisan yang /'+#$!%&..langsung tak paham tu,
jangan marahmarah si mama juge ye,
komen ikhlas dari myLuqman,lepas dah penat slide tengok gambar agaknye :) 

eyh..kekadang dia klikklik iklan jugak tau :)..paling suka kalau iklan kereta...
"Cars 2' lagi lalalala..la dia.

sonyap jer...ingatkan dah tido...takde respon plak bila dekatdekat ke dia...

 memang dah tido laaa...sebbaek bukan Ipad..tak pepasal lenguh tangan nak berurut plak :)

on flash, yup! memang dah tido ponnn.

*maaf dari mama yang masih bertatih mencari ilmu dalam mentangani anakanak....


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook