badan berat;berat badan

*google
seriously.....
berat badan mencanak naik 10kg dalam tempoh 4-5bulan ni...mood SANGAT happy ;)
untuk yang underweight macam ai ni..time ni lahhh baru nak merasa punya berat badan normal.

badan dah rasa berat sket
confident sket bila dah kene tiup angin tu..hihihihi

tambah-tambah bila hampir mencecah ke overweight pulak nanti...
no wonder merekamereka yang overweight tu bersungguh benar berdiet bagai erk:)
...actually...bukan just nak cantek langsing confident semata, kan :)
....
banyak yang negatifnye pon bila berbadan berat ni.....
*google
except....
untuk mak-mak buyong time ni jer lah pon...
so..jangan lepaskan peluang yang ada untuk tambah lagi 10kg untuk 4bulan berikutnye..ehemzzz

normal lagi tu naik sampai 20kg kepada mama underweight macam ai ni :)
*google
perancangan awalnye,
selepas melahirkan...hopefully dapat maintain kemontelan...:D
tak adalah kot nanti mulut-mulut manis nak nasihatkan supaya bagi jer anak minum susu formula
kalau BF ni kan mencekedingkan si mama sokmo.

takkan nak cantik punya pasal sanggup tak BF'kan anak pulak
dan....
janganlah sesekali pasang niat nak BF untuk nak kuruskan badan ye..
nawaitu kena betul..

*peringatan untuk diri sendiri juge...ape-ape pon kita cuma merancang, selebihnya................:)

*hehehehe...kalau dah montel, nak taknak kena tukarlah koleksi untuk wardrobe..kan..kan..kannn 
eyh!...tu niat baik ke tak baek..erk :D



You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook