pretty cuties...



cute takkk?
so chomelsss pada deria penglihatanku ini..
setelah dibelektelek..ohhohohoo..
ada roses di situ :D
perasan tak..perasan takkk?....
ohhh..silalah perasan sekarang,...tq :)


seperti biasa...dah ujongujung syawal ni mulalah belek kelebek segala sampul witraye yang berselerak dalam handbag raye mama tu,
sebbaek anak baru sorang..
masih senang nak asingkan mana witraye Luqman,
dan mana sampul raye yang sendiri sediakan & masih berbaki...
tapi macam tak cukop pulak kalau nak hulur malam majlis aidilfitri persatuan penduduk @clubhouz weekend nanti...

*eh..macam riso pon ye, nak join makanmakan di pinggir swimming pool memalam hari plak tu,
+bila mengenangkan kang bukan setakat anak jer makan kat dalam pool..ntahntah si mamanye nak taknak kena join sekali...hadoiii***harapharap ayah tak busy & dapat join sekali ;D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook