Babai Kedah'

tup..tap..tup..tap...dah nak balik dahhhh...uwaaa!

 papehal pon...cempedak itu jangan lopa diangkot masuk kereta..
pilih yang belom masak, kalau tak semerbak kita ber'perfume cempedak sepanjang jalan nanti :)

 rambutan?...harihari dah makan pon..cukopcukoplah..
kalau batuk tak boleh minum ubat batok..INGAT!

 singgah jumpa makayah kat Jubli Perak..baru selesai bawa Zarif check-up,
..tak terjaga dah taman ni ek?cuti raya kot?
yang pasti Luqman excited jer meronda kat playground situ.

 G'if semakin sporting kalau diajak bergambar...muka sedih sebab banyak nangis kat spital(blood test)

Salamsalam pelokcium..berpisah jua akhirnya...bui bui Kedah, panjang umur balik lagi
dah maghrib baru sampai Batu Kurau..
sian FIL dah boring kat kampong..sedaramara sume dah balik ke tempat memasing.

tido semalam kat batu kurau..esoknye pepagi...balik Shah Alam....

akhirnya...settle marathon cerita raya kat utara ini tahun :)

*mood tak puashati...gambar size x-large tak muat template la pulak..tak puehati bila nengok gambo kocikkocik ni.

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook