lain yg dicari lain yg dibeli


kain pasang sudah dihantar ke makwa tailor tersayang ;)
marilah survey usha tudung yang sepadan pula

adalah dok aim sejenis tudung tu
dah out of stock kat merata blog bizonline yang disukai

try cari sendiri kat luar sambil cuci mata
problem pulak dah...tak sempat cari dah rambang mata


especially yang ni,

selalu jumpa shawl jer ada tepektepek rose ni.

*arghh..berkonan sudah, ambek jer laaa,..takyah pikior lelama..kotkot putih mata ;D


You Might Also Like

3 comments

  1. Cantik warne kuningnya, tp saya tak pandai pakai shawl..

    tp tudung rose ni mcm ade awning je? ye ke? adik saya pun ade jual, kalu bminat boleh jguk kat FB nya..cinta hati shop @ silky gurl..

    ReplyDelete
  2. memang tudung berawning pon,
    tu yg kena beli tu, takot nyesal..hehehe
    owh..memang nak cari kaler purple pulak ni ;D

    ReplyDelete
  3. lawaa dan mudah kan..takyah nk lilit2...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook