animal print


ladies dan animal print?
dan dan tu kita pikir tak lain tak bukan nak share pasal baju ke, shawl ke..takpon handbag ke kasut ke..
sume tu berkebarangkalian,kan ;)

tapi...
NO!...no...no...noooo ;D

okey,..animal pilihan untuk di print ;D...is 

























...ermm, ni pic lama dah,beberapa tahun lepas..kat Bangkok,
ai dah pernah sendengsendeng dengan si tiger tu tauuu,
rilekss jer lepak sebelah si dia tu, sampai si dia tu pon tertoleh-toleh kerling ai..

"berani eyh budak ni sendeng-sendeng aku, sebbaek ngko cekeding budak oii'
..detik si dia dalam hati, agaknye..lah,kan ;D


yang ni kat malaysia,lah...kita ber'snap'an dengan corak dia pulak.






















certain orang sesuwaii dengan corak pak belang compare yang berpolkadot ala pak bintang(cheetah)
*ai ler tewww ;D


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook