DIY

'Polkadot'


chumeylllssss..lah SANGAT! 
kalau dapat selit satu dua element ber'polkadot for home interior,
*ada chance nak feeling ala gurly gurl's lagi tu :D

kalau setakat satu dua jer yang berpolkadotnya, tak sakit mata memandang,
takde nampak pon kat mana yang dikatakan ala gurly gurl's tu,...boleh refer some ideas kat pic atas :)
  

dan..."photos courtesy of google"
dari situ ai dapat some good project idea....D.I.Y project! 



oleh kerana membentang sapra oren berpolkadot bikin mata jadi berpinar ;D

mari kite... 
make over kerusi kat dining tu kasi chumelsss ala-ala kerusi oren berpolkadot kat atas tu,

nantikan resultnyeee :D

*tak sabo ni, nak pi caribeli si polkadot....:)




You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook