tempias 'springtime' agaknyeee ;p


sedar ke tak sedar...
masuk jer april dan dan dia start,

every weekend musti keluar,
every keluar musti jumpa munge...
every jumpa munge musti beli munge,
bila dah beli munge..nak tak nak..oish musti nak bawak munge balik umahlahh,kan;

every weekend, hoccay!
dah berapa kali weekend dah,erk?

cey cey cey...
habis tu, abaikan jer ker si kecik nan lasak itu..huhuhu.
erk?...toksah beranganlah nak keluarkan segala bohemia,tembikar..pasu sume fragile hadiah kawen tu,
simpan sebagai khazanah ler nampaknyee...
sayang satu hal,paling tak sanggup is bila nak mengutip serpihan lagilah kalau kaca bersepah terpelanting tak hengat..sangat tak suke..tak suke!

rileksss...
lom pecah ponnnn ;p

okey..jom carik idea camne mahu men'deco koleksi munge tempias springtime ai tu...
ber'pasu'kan bukan jenis pecah berderai ;D

mulakan dengan lavender'lah...
konsep dah ke manalahh,kan...nak nak pula bila disatukan dengan si hydrangea tu,
ngam sekali untuk ala english style; 


 owh..*all photos courtesy of google,laahh,kan

Tapi...
minat sama itu 'lavender' punye pasal...just macam kat bawah ni pon dah okey,kan...
simple dan senang sekali, i like :)
*nak ambi Pur lavender sekalilah.... :)


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook