sajian istimewa...

...my mak untuk anak menantu yang turun Ipoh menemuinya weekend semalam...

memang terbaekkk!


sos yang sedap..SANGAT!
..kulit popia ni rangup sekali.."homemade" kata my mak.

tu pasal mak ai tak jemujemu dok order popia best ni..order dengan jiran belakang umah jer pon :)

ai..memang sangatsangat favourite lah popia goreng cenggini.
bila sesekali nak buat sendiri tu..tang kulit biasanya beli yang readymade nipis melayang tu ajer,
rangup gak ala ala popia simpul serunding menu wajib ada di hari raya tu lah ;p

apsal malas sangat nak belajar buat kulit sendiri ntah...

*lagi rajin beratur panjang kat lori Syed Ali :p

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook