ringan kepala'


...kalau masa student dulu...ringan kepala' bila lepas hantar assigment,
pastu bila dah abis paper..ringan jap ler tapi debar pulak nak tau result satu hal le pulak..
paling ringan kepala bila settle bab presentationlah, 
laju jer balik bilik,qada titon..segala presentation board..model bagai yang dok belek berminggu tu,
esokesok baru ambeklaahhh ;)

bila dah bekerja..hadoi..langsung tak kenal apetu ringan kepala'
sejakmenjak dari junior..sampai dah jadik senior..dah namapon makan gaji..

tapi pandai jer curicuri ringankan kepala,
...jangan curi tulang sudahlah..tak berkat pulak gaji yang dimakan tu ;p

satu jer tips nak ringan kepala...."bentikeje!" ;D

...boleh dok umah jadilah isteri/mama mithali, 
tapi jangan tak tahu..dengar jer ringan tapi berat yang amat nak bergelar isteri solehah itu!

kalau rajin ber'bw' ke blogblog SAHM/WAHM kite.....tahulah cemana.

Tapi...
semua di atas tu takde kena-mengena dengan ringan kepala' tukang cerita ;p

kerana...
ringan kepala' dalam ini cerita...is,

berlakunya pertukaran stail rambut dari panjang mengurai lagi merimaskan lalu disimpul gulung
cucuk chopstik itu..

kepada.....

stail kontot ala tunjukajarku sifu hot,......takkan noh hujan pulak ;p
tapi...

kak Errafazira kite lahhh, anggun bergaya camtu..;D


owh..sangat ringan kepala..suke..suke...suke...


*heaven jer rasa berapa kali nak mandi sehari ponnnn, maintain basahkan kepala dan rambut baru iteww;p





You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook