mee tomato datang lagi...


kasihanlah anak...mau sebulan lebih tak makan mee air tangan mamanye
garagara mama berpantang punye pasal.

so..try lah buat semula mee berkuah tomato favourite my lil hero ni


*erk...abaikan kecomotan yang terkelihatan, eaa ;p

oishh...
pandai dah mengambek hati mama kalau bab makanmakan sekarang ni...
makan lajulaju sambil cakap seedap!..baru 5 suap dah cakap nak tambah..sebab terperasan mee dalam mangkuk dia dah berkurang kot.

..pedas pon suamsuam kuku, letak cili giling buat syarat jer...baru selera datang bila rasa pedas,kan :)

nengok ke kuah boleh tahan kalernye...itu sos tomato punye keje la gamaknye.

so far...menjadilah even dah lama tak buat...
resepi diubahsuai ikut gerakhati sebab ingatingat lupa dengan resepi sebenar,..ntah mana plak
buku resepi mee ai tu nyorok ntah.





*nak geledah blog resepi mat gebu japlah, sebab haritu macam terperasan ada entry mee kuah tomato :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook