mak

mak + tok = maktok



weekend lepas dah pi jumpa tok kat Ipoh, pastu dah jenjalan satu Ipoh juge dengan tok,
tapi....
tapi.....
weekend depan...esoklusa..sabtuahad ni, sabtu tu adalah hari befday tok.."9 april"

dan takkan ke Ipoh lagi..tapi ke tempat lain untuk mencari sesuatu untuk tok...
befday present untuk tok, lah....bila pulak nak baginyeee?

*....carilah bendanya dulu..apa yer hadiah yang sesuai untuk tok tahun ni???









You Might Also Like

2 comments

  1. TQ :)...
    jeles ni, akak orang pertama wish kat mak kite ;p

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook