ai d'Ipoh ;p


lama plak rasanya cuti update perihal weekend;

hmm....
asyik pi mai pi mai dok keliling kelalak kot sinisini ajer le kejenye, 
dan dan tu mood nak snapsnap merudum, habislah..
mana nak cari modal mahu mengarang di sini :)

tetiba semalam ter'keluar negeri pulak;
keluar negeri Selangor ;p..masuk negeri Perak.
feeling balik kampong sat naaa.., kampung dekat kali ni..pasal mak ai kat Ipoh sekarang :)

tapi....
umah taman, mana nak cari feel' kampung..nyeee.

takapalah,
nanti bila ada cuti panjang sket, kita baliklah kampung yang nun jauh kat Jitra nun.

tapi semenjak dua menjak ni tensi la travel jejauh naik kereta ni..
mungkin kena fly sesekali kot kasi my hero tu excited sket :)

eyh?..cemana boleh tekeluar tajuk ni?...
apsal orang BM dalam tangan dah jadi cenggini ntah ;p..why..why..why???
*derhaka BM la tuuuu!

ok lah..ok lahhh;
letak pic "ai d' Ipoh" kat sini ;p


occay...abis dah weekend,......dah selamat balik SA ponn...

WELCOME MONDAY :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook