tup..tup...ai menangis malam tadi, why?



sebelum tu, sebab ada yang bertanya kenapa tukar nickname?..hmmm..yang mana eaa?ai pon tak pasti;
terkini...'ai' stand for aiezzaSue,
'mama' plak bila becerita part Luqman dan 'weols' untuk my family;
hopefully menjawab persoalan even ai sendiri pon rasa macam tak ;p

occay..occay..kembali ke tajuk asal, kang lari plak budget bebel tahun ni,
bebel pon budget tau, jangan memain;p





occay, apsal tetiba menangis malam tadi???

satu is....tersentuh sudah dengan last episode ummu Hani kat TV3 malam tadi, kuikuikui..
even tak ikuti episod sebelumsebelum tu sangat pon, mana yang dan sajork...

sebab kedua plak...sangat lah stress bila kita dok sedapsedap melayan cerita tu, datang pulak si kocik nan sorang ni..dok main on, off tv tu alahai...sudahnyee, satu keje lain pulak nak kena berseloroh, bergomol, cerita ntah ke mana; kang lepuk sekali duakali kang;
...share idea sket la..camne nak handle situasi camni :)

dan ketiga;...is...crying a good thing?
Maybe...menangis lah sepuas hati, then semua pon okey lepas tu;
dapat cuci mata,...stress pon hilang,...penuh rasa keinsafan;
..paling tersentuh bila si kecik datang cium tangan, cium pipi, laga pipi,laga hidung..belaibelai rambut mama yang pasaipa nangis ntah; pastu baik la kejap, diulangi..kejap jer eaa..:D







You Might Also Like

3 comments

  1. ahaaaaaaa akak ada tgk ... last episod rupenya .. huhuh sedih gak .. last2 heroin meninggal huhuhu

    ReplyDelete
  2. Tak salah menangis...kekadang hilang beban dalaman kita yg setengah tu kita sendiri tak sedar kewujudannyer ;-)

    ReplyDelete
  3. kak ieda;...a'aa suke tengok Hani bertudung dalam citer tu

    kak eynda;...yup, bila puas menangis, terus lega segala yang taktau kenapa, kan :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook