dilemma si kaki skodeng;

Haip..haipp...sebelum uols pikir ke lain,
mengaku cepatcepat;...ai blogger yang suka bw' di antara bloggersss yang sukeee bw' ;p

tapi.......

susah nauuuu nak tinggal jejak kat blog yang ai singgah tu....oooo; skodeng jer eaaa?
klik nuffnang pon sonyapsonyap yoo, ikhlas di situ; cey...cey...cey ;p
uikss..tercakap plak, iklas lagi ke tak ni?

ai suka bw' ke blog yang ai suke banyak; blog yang ai suka sket pon ai tetap bw' if dia punya bloglist berjela.....tq, sharing is caring.

lately......

blog owner tu dah takmo kasi, senangsenang je curi baca hakmilik dia ek,
* baca pon dikira curi ek?confuse jap :o
tapi senang sangat la, kan...right click sajorkk..semua pon dihujung jari kamooo ;p

lain ler kalau nak curi copy ituini....
tapi kalau dah pencuri tu, boleh ajer..disable rightclick ...copy paste stil jalan, cer try cer try....
leceh sket jer compare dengan rightclick tu :p


kalau dah camtu....kes macam ai ni, camno?

"ghajin-ghajin update bloglist sendiri la yoooo" :D


*bw' [blogwalking]

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook