dek kerana follower ke 44...kenal tak?

ohhhh...so speechless...
DTS sudi singgah dan sudi pule menyambut salam "let's be friend" yang ai hulurkan....;p

*alhamdulillah, dah 46 kenalan alamaya yang ikhlas untuk kenal dan kawan dengan ai sepanjang
ai ber'blogging ni, hopefully, boleh berjumpajumpaan pulak suatuhari nanti :)

dannn..
kenalan a.k.a follower ke 44 yang ai mention memula tadi tu, sape tak kenal, kan?
kalau tak kenal, cepatcepat pergi kenalkenal kat ....'DTS'

dannn..
dek kerana tempias aurahebat DTS, berkat dia singgah ke blog ai...
seawal pepagi ahad *semalam
ai dah bersesaksesak kat pasar tani stadium Melawati tu,
dapatkan stok barang basah yang fresh dari ladang/laut semestinyeee.
barulah berkesempatan untuk jumpa sotong yang segarbugar lagi montel kalau ke pasar...eaa ;p

pelagi...stok dah penuh dalam freezer, rajinrajin ler jengok DTS,
dapatkan tempias aura rajin masuk dapur pulak selepas terliur dok belek gambogambo hebat
dan resepi kat DTS ituuuu.
tq soooo..much to mr. Mat Gebu :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook