ceriakan jumaat yang terik harini;

cepat betol masa berlalu...kejapkejap dah jumaat, kejapkejap jumaat lagi harini,
tapi sayang seribu kali sayang...

takdak entry kerohanian untuk jumaat kali ni...kerohanian means....."google sendiri" k,
bukan sekadar tambah imbuhan ke dan an pada nama mak ai tu ;p

hehehe..
ai memang suke kelakar spontan camgitu..sayangnya ai dilingkungan merekamereka yang selalu pon
lambat pick-up dengan kelakar spontan ai tu,

tak pepasal kelakar spontan tu bertukar menjadi lawak bodo...huhuhu

pssssst..nak dengar cite tak?

ai penah ter'test tanpa sengaja seseorang yang memang disegani juge laa,kat area tu..
T____T

dia eyh..beliau cuba nak berkelakar spontan pulak dalam dok cakapcakap serius dengan ai,
time tu pulak 2orang staff beliau turut ada bersama..

memang tak disengajakan camno time tu jugakjugak otak ai boleh dok pikir kelain..
tang mata tepat pandang ke muka beliau..tapi takdak apaapa reaksi..lahhh
bila tersedar takkan nak purapura gelak kot..nampak sangat sesaja dibuatbuat..

sian pulak bila mengingatkan mukanya yang kemerahan terlopong dok tunggu reaksi ai...
ntah dalam diam di cop nya ai ni lambat pick-up gak :D
aishh...jangan pikir bebukanlah!


atee..staff yang dua orang tu kenapa tetiba buatbuat sebok cari belek fail pulak aih,
meh la tolong normalkan balik ai dan boss korang ni...

hal camtu pon dah tak tahu camno nak adjust...sedar pon, ai bukan raja lawak...kuikuikui ;p

thanks for reading this, sebelum berlalu coba jawab soalan cepumas ni..


'sapa nama mak ai?'..in 1 second!
dapat jawab?

...sila berbangga dengan kebolehan iq uolsss :)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook