ranggi lagi ber'stylomylo


...kalau entry lepas cakap pasal trend modern..tapi taknak ter'over modern, taknak ter'klasik modern..


*tak faham?..rajinrajin la scroll bawah pi baca entry sebelum entry ni, occay :)

hurmmm...dah dapat yang dicari...is; urban moden!
sesuai'kan?..taste orang mude la, katakan + funkymonkey style sume tu ;p
style yang ringkas dan tak perlu sarat dengan elemen dekorasi..
tambahan kepada yang dah punye anak sedang membesar ni...

tang kaler tu, memang dia punya watak utama, pastinye., kene gaya mix n matchnyeee..fewwittt!

untuk wall..white color @ grey pilihan terbaek..ringkas dan ruang pun akan nampak luas.

pastu bila dah nak start mix n match ituini tu, kaler bersesuaian yang disyorkan is ungu, hijau mida, biru juga pink keunguan yang stil femes lagi erk?

moden ceria gitu,kan..tapi kena bijak memilih yer, 
kang tak pepasal nampak macam tadika bak kata my mom ;p

tang ranggi tu..keneler tukar perabot, yek?..naknak dapat designer collection, ranggi abisss youuu :D

if nak nampak lagi eksklusif..beranikan pilih kaler dari alam semulajadi macam kaler kayu, batu, simen juga stainless steel tapi yang yang 'matte' punye laa, amacam sekarang???



You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook