nak yang HOOOOT sesajer...


mood nak ber'make over dah datang dahhhhh....


apa agaknye trend bakal hooooot 2011 ni, hmm...hmmm...hmmmm???

Nak tahu apa kata Eric Leong, 
sifu disukai ramai + sangat ai kagumi, even penah ditegah berkali dek encikencik boss ...sebab pada diorang EL tu more to mendekorasi' *kes takmo ai terpengaruh/dipengaruhi agaknye :)

tapi.....

untuk kediaman, tak salah,kan?.....sume pon subjektif!

Sooooo.....

trend dekorasi hooooot untuk 2011 is..."happy & colourful trend"...lalalala, puashati?
dah kena sesangat dah tu..mood ceria kepada yang bercitarasa moden :p
tapi terlebih moden ponnn..boring plak nanti.
Pekata add elemen klasik....dah jadi moden klasik pulak?
dan kaler keemasan dipilih untuk cetus aura for colour of 2011.

ohh...keemasan???....motif safari sume tu...alahaiii.

Papehal pon..apa kata survey???...
survey lagi...biar kena dengan lifestyle tak taste memasing; penting tu!


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook