.....pergi tanpa pesan..sob..sob...sob..:(

oohhh...kabur separuh hari dunia my hubby di sungai congkak hari tu..
bilamana mata ketiga dan keempatnya..lajulaju pergi meninggalkannya..bersama deruan air sungai congkak yang mengalir lajulaju pada hari kejadian..
tak tekejar haa....jatuh dan terus hilang dari pandangan..cuba cari..tapi nan adooo daaa..
haihai baibaiiiii..
occay ler, meh nak letak sekeping pic kenangan terakhir my hubby bersama mata ketiga dan keempat yang telah banyak berjasa tuuu...pic sebelom kejadian...dan bersama si baju merah yang bertanggungjawab dalam menjatuhkan spek itu ke dalam air..:D
itu ler anak ayah!


perasan tak?..perasan tak?

ooo..pic ni ai google jer..and ai pinjam letak sini sekeping yer..TQ :)
keanehan yang rasanya ramai yang dah tau..cuma bagi ai yang jarang sekali nak mandi sungai ni,..memang first time tengok ni..teruja ai tengok keanehan ni..sebbaek along try buat dan menjadi..boleh ai tengok dengan mata sendiri..tapi tak ingat nak snap pasal lebih tumpu kepada sesi pencarian spek my hubby tu..
apsal ai pulak yang over sedey ni..hubby rileksss jer...heheheh
buat pe nak sedeysedeyy..dey!kan ke reason baek punya untuk dapatkan spek baru?
ehemm..ehemmm...mama nak jugee :D





You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook