pencapaian Luqman di hari semalam yang buat mama dia sangat teruja..is...


ohhh..dia sangat teror dengan shortcut..shortcut ni, macam nak tukar wallpaper..

dan memacam lagi la..etc..etc..
hmmm..kalau dah hari hari dok explore itu ini..sapa pon boleh pandai, kan?
yang buat ai lagi teruja tu..dia akan ingat step by step, kira bukan setakat syok dok main clickclick mouse macam yang ai sangkakan...
ai teruja tu..sebab ai pun dulu,sebelum diberi tunjukajar oleh encik hubby pasal shortcut..shortcut ni, mana ai tau...'mac' kan lain sket compare lelain yang ai pernah gunapakai seumur ai ni :D
kejapkejap call ayah tanya camna nak buat itu..ini..haishhh...!
lepas ni boleh refer dengan Luqman jer..heheh...
appaaadaaa...bukan mama yang ajar anak...sebaliknya ler pulak...




You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook