nak letak tajuk apa tatau..cakap sensorang, ok kot?

....makan bulan dah ni, dok aim long sleeves puffy tops tuuu, 
mau muda 5tahunkalau pakai ni :D
yang stripey ada...yang stripey berblingbling ada...yang plain color pun tak kurang mengancamnye...yang vintage roses pon comey jer tengok model tu pakai..tapi dah tau dah memang akan sumthin wrong somewhere bila ai yang pakai top mungemunge ni :D

dah tu...try ler yang plain color?
tapi macam tak confident plak nak order...laaa...awat...pasaipa plak???

memula dok heran kat rege dia, tengok ke benda cun tapi awat murah noo, dah ler dah tak berapa confident dah ni nak order barang memurah kat blogshop...tang kualiti tu selalu pon memang out kepada fussy buyer cam ai jer la :D

tapi..hati kata..nak!..nak!..nak jugakjugak! 

tengok lagi...tapi bila menengokkan kepada ke'sendat'an a.k.a ke'tersembol'an a.k.a ke'bonjol'an si modelmodel itu kat.... *(T___T)
simpan jer la rasa nak...nak...nak..tu, tapi intai tetap intai :)...for sure kalau ai yang pakai.."tak lepas" untuk keluar rumah pon :D.."Unapproved"

dah minat punya pasal...mule la panjang langkah...jengokjengok..intaiintai..merata gak ler
nak tengok sendiri &nak cari yang murah jer laa...walau besepah jumpa yang memahal, tak pandang pulak :D

tup..tup...waaaaaa...
meriah uolsss..kalerful...nak kaler pa sume ada di situ...
waaaa...waaaa...rambang mata weyhh

haa..dah jumpa tu..belek betolbetol..tang labuhnye..tang lengannye..tang sendatnye...
fabrik dia best skali...plus sdeket nipis ler tapi tak jarang...padan dengan rege dia ler...
tang size pon kena tengok bebetol biarpon 'freesize':D
occay?..puashati?...pelagi?..berapa helai nak?...
lailailailai....tak siasia terpanjang langkah ke situ...:D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook