makan banyak, tido ponnn banyak..alahaiii....

kalau kat kampung...selalu ponnn camtu ler...
dah nama pon nak balik berehat kat kampung, kan :D
tak boleh jadi ni,...jom buat xtvt sket...janji keluar peluh..terbakar gak ler lelemaklemau sumetu...mencegah lebih baek dari merawat,kannnn :)

main air memang pilihan terbaek laaa...naknak air kat taliair belakang tu tengah banyak tuu,
nak berkayak..takdak ler mendalah tu..yang ada boat angin eddie dok pi mancing tu ponnn...
orait ler tuuuu...
memula kasi ayah warm-up dulu yer..pam jangan tak pammm...senaman gak tu :D


lenguh pam sambil berdiri..sambil duduk pon okey ajerr...pam bergantiganti..Luqman pon tak menang tangan nak nolong...boleh tahan gak nak padatkan boat tuuu..


haaa..dah nampak pon rupe boat..pelagi..ayuhhhh..ler kitee :D


on the way ke taliair tu..singgah bergambar jap kat tapak umah wa Timah...tapi awalawal lagi wa Timah dah pesan jangan dedekat sangat..kang runtuh tak pepasal..alaaa...terus rosak plan kekunun nak bergambar sambil dudukduduk kat cecelah bukaan tingkap tu..

occay!..ready....sapa nak naek dulu nieeee?


tentulah mama..tapi tak berani pulak naek sensorang..kang hanyut dibawak air mau sampai ke tandop???nak berdating berduaan dengan ayah pon tak dapat ler..kang meragam ler anak yang sorang tuu :)


dah suke dahhh....mau lupa anak ler pulakk...tingat pulak zaman kesatria katak hijau masa kat uitm dulu..mau nye berkayak sampai nun ke tasik Chini..ni nak kayuh kat taliair belakang kampung ponn dah ketaq semacam....


kasi ayah ler pulak..siap berbabai tu..nak pegi jauh ler tuuuu...


jangan lupa anak bini yer banggggg :D


yang setia menunggu kepulangan ayah ke sisi....



 

You Might Also Like

2 comments

  1. Wah! Menarik. Kalau saya sure tak berani naik bot tu..

    salam kenal...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook