jom makan ikan sambil berjimat-cermat

eccewahhh...sejuk hati encik hubby kalau tengok perkataan yang hujunghujung 
kat entry title tu yer ;)
ye...time awal tahun macam ni ..macam-macam ler azam...kekononnye??
takpa..takpa..kita tengok..kita tengok..

dan...
inilah ikan yang boleh dimakan sambil berjimat-cermat...a.k.a senang dan cepat untuk disediakan...paling penting, Luqman sangat..sangat..sangat suka..
mama dia pun bertambah ler sukeee...:D

berbaloi terjumpa dan terbeli yang ini..susah nak terjumpa ni..takde kat tesco,..takde kat giant..
kat hero pun takde..ke?...sebab dia best sangat dan habis sebelum ai terjumpa?..
mungkin juge :)

selalu pun 3 tempat tu yang selalu diterjah untuk cari keperluan harian ni, sekali weekend bebaru ni..macam boring dah..asyik-asyik pi situ..asyik-asyik pi situ...
lajak terlajak sampai ke seksyen7..area belakang Jakel tu...ada giant, baru tak baru..pertamakali jejak situ...dulu Bintang'
dapat parking ngam-ngam depan pintu masuk...masuk dalam, sejuk lagi nyaman, aman damai jer...mana tak nya..yang ramai-ramai tu sume staf dia sesaje..lengang nya area tu,
kalau time student cuti.

jalanjalanjalan...belekbelekbelek...

terjumpa ler keluaran Ramly tu..produk tempatan tak perlu nak risaurisau dengan logo halal tu,..kena caranya...dengan sauce bagai...bisa setanding manhattan fish..waaallaahhhh! 
bukan pe..selalu pon jumpa dan beli keluaran lelain tu...rasa memang boleh tahan laa..rege dia pun boleh tahan gak ler..tapi dengan logo halal yang simple dimple tu...
"kalau dah was-was tu, tak boleh makan dah tauu ;)

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook