bak mai sket kasih sayang tuu...

dah terlelap pon masa temankan Luqman tido jap tadi..tup tup tingat kat si merah ni, 
laju pulak boleh bangun...pi check pagar ke pintu kat dapur dah tutop molek ke belom..
kang tak pepasal si merah mai tumpang bermalam lagi macam semalam...

pepagi tadi...terkejut encik hubby tetiba si merah ni tengah landing baek punye kat atas printer..nampaknye dah semakin berani geledah masuk umah orang ni, kalau sebelum ni cuma setakat sepahkan bakul sampah kat dapor tu ajer...
rileks jer bermalasan kat situ...bila ai coba nak dekat..ooooo..siap menyeringai tunjuk taring pulak dia noo..ooooo...haipp..sambil cekak pinggang..pastu tingat nak pi amek camera..datang balik ke bilik computer tu..dia dah lesap..amboi...cepatnya..meresap ke hapa ni..
nampak sangat dia cukop teror dah dengan selokbelok umah ni..tak boleh jadi ni...
privacy sudah dicerobohi...

ada ke sesapa yang berminat...dah kehilangan tuan agaknya..dah semakin susut badan dia..
tinggal tang ekor jer pon yang menten cun..ori la katakan :D

ni snap masa dia tengah landing kat belakang umah..nampak jer camera..cepat jer dia bangun..lama dah tebiar la gamaknya ni..tu yang sombong semacam a.k.a kurang kasih sayang 
orang kata, tu kalau orang ler..kalau kucing pon sama ke?..ntah, tak tau ler pulak :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook