beli barang dapat freegift..

ooohh..tentulah suka..suka even free gift tu tak seberapa, tak dapat pun takpe..
tapi kalau ada bagus juge,
tambah koleksi..tambah sarat..tambah menyemak pun ye :D
takpe..takpe..nak juge :)

dah dapat satu..mula ler nak lagi satu..baru jadi couple set
dah ada kaler biru...nak kaler pink pulak, oren pon occay juga
biru untuk sidia..pink untuk ai ler..hehehe

pasni, kalau pi shopping groceries, kena usha-usha yang ada freegift la camni,
lagi-lagi kalau dapat pinggan mangkuk cawan bagai ni..
kan ke ceria rasanya..tiap hari makan..set pinggan hari ni lain..esok set corak lain pulak..esoknye set yang lain pulak..
wahh..feeling banyaknyeee koleksi pinggan mangkok :D


pssstt..alang-alang nak bagi tu bagi ler yang bercorak simple..moden ke urban sket laa,
baru ler stylo :D....ni mangkok ghupe macam sesuai tok slurpp maggi ho liao jer pe cite...gehgehgehgehgehhh

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook