jalan-jalan...jalan..jalan...jalan...

...melampauweyyy we'ols ni...
(mengaku sendiri-sendiri dalam hati sahaja,ok!)

dah 20hb tapi dok cerita pasal 10hb tak habih-habih lagi...tengok!Melaka dah maju 20hb,takmo..takmo pandang belakang lagi...bila nak maju ke depan ni???
expired daa..basi tau tak?dah basi...tapi masih nak berbasa-basi kat sini,bley???
ok! ok! last..but not least..
letak la satu lagi entry, kira entry penutup untuk siri pengembaraan we'ols tu ;D
kot-kot next..next...maybe next..next..next weekend we'ols kembara lagi ke belantara tu..
hurmm..pastu cepat-cepat letak cerita freshsss..baru la ada umpphhh!


ok! sambung cerita sket..lepas dah dapat naek tram...tram pun gerak balik ke pangkal jalan..tapi di tengah jalan we'ols dah turun...turun sebab ada yang tahan tram dan tram pun berhenti?...ke turun sebab kasihan yang nak naek tram tu karang tak dapat seat plak?...ke turun sebab we'ols terpandang suatu pemandangan indah dari celahan pokok?...ke turun sebab we'olsssss yang ramai dalam tram tu berpusu turun?...ke tiada satupun yang berkenaan dalam jawapan di atas?...ke boleh la pikir sendiri nak turun ke tak sebab tram dah behenti ni...@dok dendiam kang tram tu bawak we'ols hingga ke pangkal jalan :D

pening?....abaikan, tengok-tengok gambar-gambar pulak....

turun dari tram ke persimpangan dilema!mauuu 2kilo lebih dari empangan baru...seperti terpahat kat batu tu, nampak?
...apa agaknya yang menarik kat situ...?

inikah?
"jangan pulak nak ikut teladan satu siri dongeng kat tv tu..monyet yang cepat-cepat ngaku dah berhari tak makan bila nampak pokok-pokok cili sedang merah ranum"...tak pasal-pasal digelakkan monyet yang banyak bergantungan kat atas tu!

we'ols penggemar cendawan goreng tepung,ok!...besar..besar..dan besar-besar cendawan sekeras batu ni kat situ..situ le taman cendawan :D

tapi...tapi...tapi...view kat belakang tu yang sebenarnya tarik we'ols turun dari tram tadi...singgah sebab sebelum-sebelum ni pun belum penah singgah ke sini...bersebelahan rumah 4musim tu saja pun.

haaa..naek-naek..jemput naek, jangan nak malas-malas..baek untuk kesihatan jugak ni..untung-untung sampai atas nanti boleh nampak bumbung umah we'ols :)

motif???...encik-encik cintahati dan telunjuk,..ke tunjuk?..:D

ni baru structure jer ni...model banglo untuk mama,kan ayah ;)
tepi tasik?...approved!..dalam hutan? erk!..ohh tidakkkk...FULLSTOP!

ohhh..tengok apa tuuu..feeling tengah memancing kot?


mama pun nak jugakkkk...kemucut manyakkk!

last untuk semua....terimalah setompok bunga kaler purple..kenapa purple?
kaler 'trademark', ok...nampak tak?bunga kepada sejenis tumbuhan maha berguna kepada we'olssssss yang bergelar perempuan ni...cepat ngaku, sapa tak kenal a.k.a tak tahu menahu pasal tumbuhan ni?

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook