cerita berepisod sudah ada sambungan nyeee ;D

lama tak....lama tak...lama sungguh lama baru hari ni siap sambungannyeee..lama tak lama...lebihkurang sama lama we'ols dok sendat ketat dalam kenderaan berdriver tu..yang nak kata bas tak bas..ketapi jauh skali..kerana nama dia 'tram'.
berkilo kilometer jugak la dok hinggot hinggai dengan tram tu...tiba-tiba dia berhenti..ooo, jalan mati sudah!!!kenampakan pula segrombolan uolsssss jalan laju-laju nak naik tram..tram padat la eh?..oh kasihan...we'ols bersama we'olsss yang baekhati ini pun turun..kasi chance uolsssss tu naek tram tu plak...

ada apa kat situ???..jom tengok bersama-sama :)

group leader di pendakian menuju ke puncak...curam gak eyh???

oooo...kalau menapak..makan hari makan siang makan malam..baru sampai agaknya, jauh nun terceruk di perut hutan.

group leader yang dikawal ketat-ketat oleh puan bendahari...risau menengokkan keghairahan orang yang pantang nampak air ni...terjun kang..terjun kang!!!

layankan sebentar puan bendahari pulak yang pantang nampak orchid...padahal sekuntum orchid pun tak ada pada hari tu,tengok muka protes si group leader :D

dek kerana group leader tiba-tiba tidak dapat bergerak...terkesima melihat fish...fish...fishhh...sana fish, sini fish, situ fish...encik bodyguard kena la dukung kerana masa tidak berhenti di situ :d


okey la letak satu gambar fish yang dok pusing laju-laju tapi dok tang tu jugak kat sini.

kembali normal bila gambaran fish sudah hilang dari penglihatan...

kelihatannya...group leader sudah tidak sabar mahu bergerak ke lokasi seterusnya,
tapi
driver mana driver???kenapa tak datang jemput we'ols dan we'olssssss...lagi ni???
.....tunggu tram datang amek we'ols dulu, k...:D


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook