Luqman dan cuti-cuti Malaysia

dah July pun hari ni..rejab pun dah 18hb...
nak upload pic Luqman la plak..banyak pulak perihal my Luqman untuk diabadikan kat sini..
tapi mood untuk berstorymory itu belom mai lagi la..pulak

sekarang Luqman tengah kumpul t-shirt cuti-cuti malaysia, sesapa yang kekalau pi bercuti tu..jangan lupa ye ole2 untuk Luqman,t-shirt yang sangat murah ini dan sosuai dengan cuaca kat malaysia sekarang ni :D



...truly,..madly,..deeply....Cherishing moments:..you and me

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook