bukan semua orang sesuai ber'shopping di alamaya

senang cakap shopping online...
siapa?...'me' :D
kenapa?...fussy?ohhh..itu mesti ada tak banyak sket pun jadilaaa...bak kata lecturer masa belajo dedulu laaa, oishh..pesanan bernada sinisan cenggitu semestinya perlu segar di ingatan,okeyh!
mari tengok...adakah begini,..fussy ke 'me' ini?



order yang ini..wallaweyyy..liplap2 yaa..a'auw!

nengok2..dapat yang ni,...nak sangat pink masam..haa..abih masam dapat ni, haa..tak kesah sangat la tentang kaler ni..
sebab kualiti fabrik yang telah menceriakan keadaan...tapi kesah gak sebenonya,tapi paling kesah tang pattern diamond tu...apsal lain?..erk???

dari kejadian dan kejadian seumpama ini..semakin berkobar hati ini ingin punya blogshop sendiri, servis tiptop..tapi macam serik plak nak order stock secara online..kalau cenggini la gayanya tokey2 besar yang dah kayaraya tu.
FULLSTOP!..ini bukan entry cari gaduh..sekadar sesama mengingati.Peace!!!

You Might Also Like

2 comments

  1. loo siannyer kat e'za tapi rase cam lebih baik beli dapat tengok ngan pilih sendiri rase belih puas... lau jadi camni rase rugi la pulak...

    ReplyDelete
  2. tu pasal..kalaupun boleh tukar...nak mengepos plak tuu..duit lagikkk :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook