aura datang...


rindu..rindu bangat sihh..menjenguk ke laman ini,setelah sekianhari terabaikan.
rindu untuk mencoret sumthin..dan bila udah start merepek meraban yang takdak pointujuan ni,
luahan hati menjadi pilihan...
yup!..yupp!yippieee..

aura mahu bersyria melonjak2 tetiba..sabanhari dapat peluang mesti nak terjahgledah blogshop syria sajorkk..
rambang mata weyhh..itu cantek, ini cun..yangtu vouge..yangni funky..yangsana itu ini la bak kata si pendekata..
sume pun bokonan eyh.kang order sume kang..haaa, boleh buka blogshop sendiri la plak..bagus plak rambang mata ni eyhh? :D
cencadang nak cari syria untuk raya, satu hal plak tatau match ke tak ngan kain2 untuk baju raya yang sume pun dah hantar tailor nun kat utara..penyelamat keadaan???
kite order jer syria tu..pastu kite request la sama en.hubby,sponsor baju raya readymade untuk match ngan syria yang dah beberapa malam buat me tak tdo lena..sampai susah nau nak bangun diniharinya..:D
dahtu..bila plak nak carik tudung untuk baju raya yang dah tempah tu?

hehehe..balik Kedah karang..kite p la ronda2 dataran cekdet, area Pekan Rabu tu laa, meriah wooo, linduuu..lama dah tak p situ tambah2 time dedekat nak raya :)...besh..beshh..beshhhh :D

You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook