nak..nak..nakkk sangat sangat

nak sangat sangat kebendanya...nak sangat sangat dimasukkan dalam wishlist la dulu,
kalau yang dah baca entry sebelum ni..tetiba merasakan memerlukan camera kalis air..iskh!..waterproof la, senang hidup sebab kalau memang dah kaki berendam cenggini, kan..wajib la punya camera yang memang kaki berendam gak..baru la ngam :D


yang mana satu pilihan hati..ermm, kaler pink tuuuu..cun ahhh ;D

ni gara2 terpengaruh ngan iklan nuffnang kat blog sendiri la plak..:D
pastu kalau nak tau lebih lanjut..boleh tengok kat viruspadu, dia ada buat entry lengkap berinformasi pasal camera ni.

You Might Also Like

1 comments

  1. salam singgah kembali.. thanks yer sudi singgah blog hajar.. ;d

    i follow u k ;)

    anyway hajar pun teringin juga camera kalis air tu... sony ni cam best jer...

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook