'jun' and 'me'...lalalala

tetiba mood ber'blogging' kembali la pulak..makanya..wujud la entry dan mungkin entry lagi di hari2 menjelang weekend esok lusa tu..selalunya..entry cuma wujud selepas weekend, tu pun untuk report perihal weekend..ye dak :D
okeyh..ni tentang si Jun and me..siapa Jun?..Jun bukan orang ye..
Jun is bulan ke-6 dalam kalendar tahun masihi, bermakna dah mampir 1/2 tahun pun 2010 ini dilepaskan..kat Jun ni jugakla masa untuk rewind balik target/sasaranpencapaian sepanjang jan-jun 2010..wahh, macam bagus plak ye dengornye..dak?
at least azam 2010 tu jalan ke idok?..seperti yang dirancangkan?..kuang..kuang..kuang..:D
Kalau yer!..haa'a..end of jun ni..bukan 30 tapi awal sehari..iaitu 29 jun...taraaa;D..is my birthday..ngeee, celeb. sket la sempena pencapaian 'me' sepanjang jan-jun 2010, bley?
Eyh!..knaper cam boring jer bila belek2 balik ayat2 ala motivasi diri cenggitu..but..readerss maybe dah dapat agak.. "Jun"
..u belong to me?..lalalala..cam me sorang jer lahir bulan jun :D

Okeyh!...Jun 2010 and me..wekend la, kan..cuti, plan sumthin..ala2 fun gitu???
::6 jun- ke luar negeri, ke mana?..keluar dari negeri Selangor jer pun :D..jjcm free lagik..nak p ssatu kawasan naungan felda..first time ni, majlis kawen anak sedara MIL, kat trolak..mesti cantek kan?..felda ni yang me tau ala2 kampung gak tapi penstrukturannya dirancang..umah2 pun tersusun la compare umah2 kat kampung yang beterabur ikut dan tuan umah sajork.

:: weekend berikutnya..13 jun, majlis kawen kat sg. Siput plak..parents me akan datang sehari dua awal dahtu stay umah my sis kat Lumut, me plan nak ajak hubby turun lumut on 13, tapi taknak la belok2 ke Sg.Siput tu, kang jumpa Samy Vellu plak :D..ngee

stay semalam kot kat Lumut, ambek angin jap kat Telok Batik
14 jun tu..dah boleh la kot gerak ke kampung..angkut skali my parents la..sah2 nak balik umah dia, my sis sefamily..ngee..dia ngan husband jer pon..anak dalam peyut laeii...dok kampung untilll weekend berikutnya

:: 19 jun..gerak ke Parit Buntar..majlis kawen cousin hubby, anak sulong mak teh n pak teh insurans yang kayo rayo tu..jumpa PIL ngan adik beradik hubby kat situ la...pastu???..mungkin terus balik Shah Alam or mungkin FIL nak ajak jengok atok n nekPah kat Perak tu...

:: skali lagi weekend 26n27 jun..menjelang birthday me dah tuuu..T_T..surpriseee!!! till then...daaaa :D

eyh!..tak abih2 lagi dok keciwi ngan si polkadot tu..takpa2 pasni upload pic tudung len plak, okeyh!!

You Might Also Like

1 comments

  1. Beshnyer jalan jalan ke Lumut..hilang segala stress :)

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook