hmmm....hmmm..???

hai..hai..haiii..:)
seperti biasa..memalam isnin dekat2 nak melangkah ke selasa jap lagi..selalu plak dapat peluang ngadap blog ni...tq la atas kesempatan ni, Luqman pun tido awal..tak abih lagi kot penat jenjalan sakan di weekend pertama :D
ingatkan dapat la yerrr..macam isnin2 sebelum ni, update jalan2 di hari weekend..tapiiiii..gambo pun tak pilih lagi.
dahh tu ayah plak tetiba nak tukar plan untuk weekend kedua..kena adjust sket la plan nak jenjalan ke Lumut tu..
tu yang tengah pK..pK..dan pK lagi ni..
meh tolong pK sat..kawan ayah kat U dulu..kawen Sabtu ni 12jun ...resepsi dia kat Kuala Perlis nun haa, umah keluarga perempuan..kat belah lelaki kat KL tak buat majlis, macam kena p laa,kan..resepsi kitaorang, kawan ayah tu datang ngan tunang dia tu..bawak present tuu, nampak kocik jer kotaknya..tapi isi kat dalam, jeng..jeng..jeng!TQ sangat2, i like :D

ayah cadang nak balik Jitra..11jun.., my parents plak nak ke Lumut 12jun..pastu ke majlis kat Sg.Siput 13jun..oishh..penat kalau 11jun...S.A ke Jitra...12jun..Jitra ke K.Perlis...dah tu 13jun nak ke Sg.Siput plak...aduhh..boleh semput kalau kena gayanya..cian plak kat ayah..jenuh la nak teguk segala kopi jantan..tongkat ali sume untuk kekalkan power :D
cemana eyhhh...pk..pK..pK!

You Might Also Like

1 comments

  1. hectic btl ..bykl aktiviti sedagn dan nak buat..hehe

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook