cokelat lagi..

sekian lama dok usha selipar wedges ni, chanteekk..warna-warni di sana sini..selalu tu belek2 yang dok bergantungan kat deretan kiosk dalam shopping complex jer,
idak la mau terjebak sampai ke butik semata2 nak dapatkan selipar untuk p pasar or cari barang harian kat giant/tesco :D
tapi macam keras semacam jer,rege cecah rm25, lebihkurang yang kat tesco rm15 tu..berkira sket la sebab dah nama pun selipar, ek?


belek p belek mai..dapat gak satu akhirnya..dan cokelat lagi..kenapa?
..mungkin color brown ni is the color of woman's BFF???...chocolate! :D

design ni ada 3 color pilihan..black, brown dan pink..iskh..iskh..cun pink tu..light pink gitew..
tapi mengenangkan selipar pink adidas ku ini..baiklah pilih color golap2 sket eh..untuk selipar ni..


You Might Also Like

2 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook