telunjuk kecik berdarah

ini cerita panas selepas hujan ibu dan anak ini di pagi sabtu :D
memula jom tempek pic sememeh dua beranak yang baru balik dari menapau breakfast, alaa..area dekat2 umah jer..sila abaikan keserabutan si mama juga keserabaian rambut si anak..tetapi fokus lebih sket pada pipi kiri kanan si anak..
sila puji yer..kernadya lepas mandi jer mesti nak letak sendiri talkum baby biar melekat kat kedua pipi tu..baru wangi :D


YAA..inilah pesalah itu..bukti jelas di depan mata..kernadya laa..telunjuk kecik Luqman berdarah..see..see..siap ada kesan darah melekat betul2 kat signature bisnes director itu..Luqman sempat turun cap jari dengan darah sendiri tauuu..
..CITI Rewards catalogue itu adalah tajam yer puan2 kepada jari2 kecik lembut nipis bebudak ni..sebelum ni pun Luqman memang suka belek rewards catalog ayah yang lelain tu..maklumla..banyak gambar kaler2..gambar menan pun banyak..pilih jer :D


dannn...rawatan kecemasan dari mama..berbelit haa..panjang plak plaster ni..heheh, dah nak cepat2 kan..darah tak nak berhenti selepas dah sapu ubat..cemas la mama yang agak penakut ngan darah ni...
siap berbalut..dibelek ditatang telunjuk yang satu tu..sampai ler selesai minum susu dan tertido..tengok la...terjaga/terletak..kan walau dah tido :D


wajah orang macho tido..tak nangis sket pun masa kejadian tu..sempat p cari mama kat bilik untuk tunjuk telunjuk yang berdarah meleleh2 tu...mama yang over terkejut..bawak p cuci..dan baru nak bagi rawatan kecemasan..Thumbs UP untuk Luqman :D...GOOD BOY!


You Might Also Like

0 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook