si polka dot

berbulan dah membeli si polkadot colorful ni..konon2 mahu dililit bersama si innier syria..

nampaknya lilitan kureng menjadi atau mungkin kaler pilihan kurang berpadanan atau muka ini yang sebenanya tidak sesuai menggayakan si inner syria itu?..mungkin jugak...


tu yang lambat benor erk..nak buat entry inner syria ni, tapi udah dibeli secara online ni, nak taknak kena la ada satu entry tentangnya tanda menyokong bisnes online kengkawan.
harap maaf dengan pose yang agak kureng..pic "ss" ;D


jadiknya sekarang ni..inner tetap ber..inner syria..tetapi gayanya seperti ini yer kengkawan..:)


P/S i luv u: sila abaikan keserabutan sekitar lokasi kerana motif bergambo di situ..nak background ijau gelap kat wall tu :D

You Might Also Like

2 comments

  1. cantikkkknyerrrr si polka dotttt...model pon sweeeet :)
    dear..u comel sangat pakai shawl tu..!

    ReplyDelete
  2. Owhh..tq tq tq..verangan kembali muda remaja ;D

    ReplyDelete

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook