mei a.k.a may ini..


iskh..macam dah lama beno tak update..maunya dah nak seminggu rasanya.
tapi nyempat jer..jengok menjengok..ngintai mengintai..blog2 kengkawan :D..dah tu nyempat gak deco umah maya ni lagik..
yang tak tahan tu...tukar kaler youuu..elok2 dah pilih lavender awal tahun hari tu...bila masuk fasa ke2 untuk 2010 ni..yer la..
sedar tak sedar dah May ni haa...sooo..sempena bulan kasihsayang ibu ni..tergerak aka terbekenan hati plak ngan free template ni.."classy Pink" giteww....class ker???

Bila bercakap tentang pink color ni..semalam ke semalam sebelum ntah..terbaca entry seseorang..ya ampun sebab tak ingat link dia..entry pasal pemilihan kaler menggambarkan peribadi pemilik blog itu..hmm..ada kot sesaper yang terbaca ;)
dah tu...sebab baru jer betukar ke pink ni..yang nyempat di ingat..arghhh..kebaikannya banyak..tu pasal tak dapat nak ingat sangat..lagi penting tang yang buruk tu...yang ni memang kena ingat.."pemilik blog girly2 pink ni...seorang yang cepat berprasangka buruk"..haaa..iyer ker??jom muhasabah diri..betul2kan mana yang patut..dah seminggu jadi pink ni...:D

dah tu..jangan tak perasan...perasan2kan la...wahai sekalian..tu..tang tajuk blog kat atas tu...sebelum ni aie.ezza's family..
kini..."aiezza sue'..takde yang lain pun sebenarnya, lebihkurang jer maksudnya...mungkin entry2 yang akan datang bakal dapat terjawab kot2 ada yang terpikir apsal jadi cenggitu plak..
kira entry kali ni...sekadar progress report daripada sedikit pengubahsuaian ke atas umah maya ku ini :D

P/S i luv u:..eeii..tak bestnya..abih ilang sume link kengkawan..camne cara paling teror?..takkan kena cari balik sesatu niiiee..tulunnn!!

You Might Also Like

2 comments

sudi-sudikan... :)

Like us on Facebook